Zoeken

Hakim Ziyech in het vizier van verschillende clubs

12 mei 2022 - 10:20 - Sport

©

Topvoetballer Hakim Ziyech heeft het moeilijk bij Chelsea maar staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs. Ze willen hem allemaal graag een contract aanbieden tijdens de volgende transferperiode. De middenvelder staat volgens de geruchten in de belangstelling van AC Milan, rivaal Juventus en zelfs van Manchester United.

De Marokkaanse international is vanwege zijn technische kwaliteiten op het middenveld erg in trek op de transfermarkt. De speler ging in 2020 naar Chelsea, maar heeft daar zijn potentieel niet kunnen waarmaken. Hij is van plan zijn carrière bij een andere club verder te zetten.

Lees ook: Nederland komt in actie om Hakim Ziyech te redden

Juventus toonde reeds belangstelling voor de speler, meldt Calcio Mercato. Italië zou dus zijn volgende bestemming kunnen zijn, aangezien de Serie A niet zo snel en fysiek is als de Engelse competitie. De Londenaren spelen namelijk zonder buitenspelers, waardoor er ook extra gevraagd wordt van de aanvallende middenvelder.

Lees ook: "Geef spelers zoals Ziyech alsnog de kans om te switchen van land"

Manchester United heeft ook interesse getoond voor Ziyech. Erik ten Hag, zijn voormalige coach in Nederland, neemt volgend jaar het team over en zou een aantal oud-Ajacieden kunnen aanwerven om zijn team op te bouwen. Ziyech zou één van zijn eerste aanwinsten kunnen zijn, al lijkt het moeilijk voor de 29-jarige speler om zich aan te passen aan de Engelse Premier League.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team