Zoeken

Wens Ten Hag om Ziyech te contracteren teniet gedaan

6 september 2022 - 21:00 - Sport

©

Manchester United-coach Erik ten Hag is er niet in geslaagd de directie van zijn club te overtuigen om de Marokkaanse international Hakim Ziyech te contracteren voor het einde van de zomerstop.

Hakim Ziyech kan niet aan de slag bij Manchester. De manager van de Engelse club is deze zomer gefaald in zijn poging om hem te contracteren. Terwijl hij Lisandro Martinez en Antony van Ajax wel binnenhaalde, slaagde Erik ten Hag er niet in om hetzelfde te doen met voormalige Ajax-speler Hakim Ziyech, meldt The Sun.

Lees ook: Tottenham Hotspur geeft Hakim Ziyech niet op

Ziyech werd botweg geweigerd door de bestuursleden van de Engelse club. Als gevolg hiervan zal de Marokkaanse international bij Chelsea moeten blijven, die overweegt zijn salaris te verlagen.

Lees ook: Voormalig Chelsea speler boos op Hakim Ziyech

Hakim Ziyech speelde onder Erik ten Hag toen hij trainer van Ajax was. Hij genoot van drie gouden jaren bij de Nederlandse club, voordat hij in de zomer van 2020 voor 35 miljoen euro naar Chelsea vertrok. Hij slaagde er niet in om indruk te maken op Stamford Bridge. De Marokkaanse vleugelspeler speelde vorig seizoen slechts 14 van de 38 Premier League-wedstrijden. Hij scoorde 14 doelpunten in 83 wedstrijden en won de Champions League, de Club World Cup en de Super Cup.

Bladna.nl