Zoeken

Hakim Ziyech "verwoest" na mislukte transfer naar Saoedi-Arabië

11 juli 2023 - 11:00 - Sport

©

De carrière van de Marokkaanse international Hakim Ziyech heeft een flinke klap gekregen na een tweede mislukte transfer als gevolg van medische problemen.

Enkele dagen geleden mislukte zijn transfer naar Al Nassr in Saoedi-Arabië vanwege een knieprobleem dat tijdens de medische keuring aan het licht kwam. De Saoedische club probeerde het contract opnieuw te onderhandelen na deze ontdekking, maar dat liep op niets uit.

Lees ook: "Knieproblemen, echt?" Ziyech reageert op geruchten

Dit incident komt enkele maanden na een vergelijkbare situatie met Paris Saint-Germain. Ziyech stond op het punt om naar de Franse hoofdstad te vertrekken, maar Chelsea werkte zijn vertrek tegen en kwam te laat af met de nodige documenten. Ook toen zou bij de medische keuring een knieprobleem zijn opgemerkt.

Alan Hutton, voormalig verdediger van Aston Villa, heeft in een gesprek met Football Insider zijn bezorgdheid geuit over de Chelsea-speler. Hij verklaarde dat Ziyech deze gezondheidsproblemen die zijn carrière in de weg staan, snel moet oplossen. "Ziyech moet verwoest zijn. Als zijn knieprobleem weer opduikt, is dat verwoestend. Er moet worden gekeken of dit probleem kan worden opgelost", aldus Hutton.

Lees ook: Hakim Ziyech en het mysterie van een mislukte transfer

Volgens de voormalige verdediger hebben deze medische problemen invloed op Ziyech’s positie in contractonderhandelingen. "Je staat niet sterk in je schoenen om een zeer lucratief nieuw contract te ondertekenen als er een blessure is."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team