Zoeken

Hakim Ziyech beledigend, Fati Jamali woedend

5 december 2023 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse influencer Fati Jamali heeft zich uitgesproken over een incident waarbij ze naar eigen zeggen beledigd werd door de Marokkaanse international Hakim Ziyech tijdens een ontmoeting in Turkije.

In een Instagram story deelde de Marokkaanse influencer Fati Jamali een video waarin ze vertelt over een onaangename ontmoeting met Hakim Ziyech in Turkije. Ze beweert dat ze er de Galatasaray-ster tegenkwam in een winkelcentrum. Toen ze hem benaderde zou ze zijn geconfronteerd met de "gebruikelijke nonchalance" van de Atlas Leeuw, die haar zelfs zou hebben beledigd. "F*** ***", zou de 30-jarige speler haar hebben toegesnauwd. Jamali beschrijft de Marokkaanse international als de "meest arrogante" persoon die ze ooit heeft ontmoet.

Lees ook: Hakim Ziyech haalt hard uit naar Chelsea

De video is viraal gegaan op X en heeft uiteenlopende reacties opgeroepen. Veel internetgebruikers herinnerden Jamali aan Ziyech’s "speciale karakter", zowel binnen als buiten het veld, bekend van zijn tijd bij Ajax Amsterdam.

Lees ook: De metamorfose van Hakim Ziyech: van vernedering tot glorie

Enkele dagen geleden haalde Ziyech, die in Turkije bij Galatasaray zijn voetbalplezier heeft hervonden, hard uit naar zijn voormalige club Chelsea, die hem naar zijn mening niet de kans gaf om zijn voetbaltalent te ontplooien. "Het was een periode vol trainerswisselingen, gezeur met de clubleiding, een vertrek naar Paris Saint-Germain dat op het laatste moment toch niet doorging en voetballend viel het tegen. Een selectie met veertig spelers voor één elftal, dat is gewoon veel te veel en vragen om problemen," zei hij in een interview met Voetbal International.

Bladna.nl