Zoeken

Hakim Ziyech, een probleem voor Chelsea?

25 januari 2023 - 09:00 - Sport

©

Chelsea moet Hakim Ziyech laten gaan voor het einde van de huidige transferperiode. De Marokkaanse international past niet meer in de plannen van coach Graham Potter.

Chelsea heeft op dit moment de keuze van een transfer naar Everton of AS Roma. De club moet snel een beslissing nemen over de toekomst van de Marokkaanse international, schrijft Daily Mail. De winterstop eindigt over enkele dagen.

Lees ook: Chelsea wil vertrek Hakim Ziyech

Everton-trainer Frank Lampard is een grote bewonderaar van Ziyech en speelde een cruciale rol in Chelsea’s beslissing om de Atlas Leeuw in de zomer van 2020 te contracteren. Maar de toekomst van de coach bij Everton is onzeker, omdat hij op elk moment ontslagen kan worden. Na 20 gespeelde wedstrijden staat zijn club op de 19e plaats in de Premier League, op twee punten van een degradatie.

Lees ook: Hakim Ziyech zou bij Newcastle kunnen belanden

Hakim Ziyech kwam in de zomer van 2020 naar Chelsea van Ajax Amsterdam voor 40 miljoen euro. Hij heeft echter niet kunnen doorbreken bij Stamford Bridge. Hij scoorde 14 doelpunten en gaf 11 assists in 98 wedstrijden. Chelsea vindt deze prestaties te zwak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team