Zoeken

Chelsea heeft voorwaarden om Hakim Ziyech deze zomer te laten gaan

2 april 2023 - 21:00 - Sport

©

Chelsea is bereid om de Marokkaanse international Hakim Ziyech, wiens contract loopt tot 2025, deze zomer te laten gaan. De Britse club stelt wel voorwaarden aan zijn vertrek.

Voor Chelsea kan de transfer van Ziyech deze zomer plaatsvinden, maar er gelden bepaalde voorwaarden. De club zou graag een aanzienlijke vergoeding ontvangen voor een mogelijke transfer van de Marokkaanse international die in de zomer van 2020 van Ajax naar Stamford Bridge kwam voor 40 miljoen euro, aldus Calciomercato.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Inter Milan?

De leiding van Chelsea wil absoluut geen overeenkomst zoals die welke de terugkeer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan heeft bewerkstelligd. In juni 2022 werd de Belgische international door Chelsea voor een seizoen uitgeleend aan de Italiaanse club. Hij had de zomer ervoor de overstap gemaakt van Inter naar Chelsea voor 115 miljoen euro.

Lees ook: AS Roma bevestigt mislukte poging om Hakim Ziyech te contracteren

Spaanse media meldden enkele weken geleden dat Ziyech deze zomer bij Inter Milan zou kunnen belanden. De coach van de Neroazzurri, Simone Inzaghi, is geïnteresseerd in de Marokkaanse international om de positie te versterken van Ivan Perisic, die vorige zomer de club verliet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team