Zoeken

Hakim Ziyech biedt zichzelf aan bij Barcelona

27 januari 2023 - 14:00 - Sport

©

Hakim Ziyech zou zichzelf aan FC Barcelona hebben aangeboden. De Marokkaanse international wil koste wat het kost Chelsea verlaten voor het einde van de winterstop. De Catalanen hebben hem al langer op de radar.

Zou Hakim Ziyech hebben ingestemd om naar Camp Nou te verhuizen? De drukke transferperiode van Chelsea in januari, waarin de club zes spelers contracteerde, dwingt Ziyech om snel Stamford Bridge te verlaten. Hij vreest verder af te glijden in de hiërarchie en wil bij FC Barcelona Memphis Depay vervangen die naar Atletico Madrid is vertrokken.

Lees ook: Oud Ajax-ster spoort Ziyech aan om naar Barça te gaan

Volgens het blad Sport zijn de Catalanen op zoek naar een aanvaller van zijn kaliber. De club probeerde hem vorig jaar al aan te werven, maar gaven de pogingen op en kozen uiteindelijk voor Ferran Torres en Adama Traoré op huurbasis.

Lees ook: Ziyech weer in beeld bij Newcastle na salarisvoorstel

Ziyech zou zelf zijn diensten hebben aangeboden aan Xavi Hernandez, die hoopt Barcelona naar de landstitel te leiden. Op dit moment heeft de club drie punten meer dan Real Madrid. Chelsea is open voor voorstellen, maar zou Ziyech liefst op huurbasis willen laten gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team