Zoeken

Hakim Ziyech zou bij Newcastle kunnen belanden

20 januari 2023 - 22:00 - Sport

©

Newcastle wil de Marokkaanse international Hakim Ziyech contracteren voor het einde van het huidige transferseizoen, dat loopt tot eind januari. Er is nog geen overeenstemming bereikt over de moeilijke kwestie van het salaris van de speler.

Ziyech speelde een belangrijke rol in het historische succes van Marokko op het WK 2022 maar is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. Sinds zijn terugkeer bij Stamford Bridge heeft de 29-jarige weinig speeltijd gekregen. Zijn kansen op een vaste plaats in het elftal van de Blues blijven afnemen met de komst van een aantal nieuwe spelers.

Lees ook: Chelsea biedt Hakim Ziyech aan Benfica

Er is nog geen akkoord in zicht, ondanks talrijke aanbiedingen. Newcastle is één van de clubs die interesse hebben getoond. De Engelse club zou nu voor de zoveelste keer uitkijken naar de komst van de Marokkaanse international.

Bovendien heeft de club, die is opgekocht door een Saoedisch fonds, volgens The Telegraph nog niet de ambitie opgegeven om de Marokkaanse middenvelder te contracteren. The Magpies staan momenteel op de derde plaats in de Premier League en willen de Chelsea ster kopen om hun positie op de ranglijst te consolideren zodat ze in de Champions League kunnen spelen, aldus de krant.

Lees ook: Hakim Ziyech op radar Turkse topclub

Ziyech had enkele maanden geleden zijn voorwaarden geschetst voor een mogelijke overstap naar deze club. Hij eiste 7-8 miljoen euro per jaar. Zijn moeilijke situatie bij de Blues zou de transfer kunnen versnellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team