Zoeken

Chelsea wil vertrek Hakim Ziyech

23 januari 2023 - 08:00 - Sport

©

Nadat Chelsea er niet slaagde de Argentijnse international Enzo Fernandez te contracteren, die schitterde op het WK 2022 in Qatar en met zijn team voor de derde keer in hun geschiedenis de titel won, heeft de club nu zijn zinnen gezet op Tottenham-middenvelder Yves Bissouma. Chelsea wil een ruildeal met Hakim Ziyech, maar de Spurs zijn niet van plan hun jongeling te laten gaan.

Chelsea wil koste wat kost afscheid nemen van aanvallende middenvelder Hakim Ziyech. De Marokkaanse international ligt nog steeds op het hakblok, ondanks zijn goede prestaties tijdens het WK in Qatar.

Lees ook: Hakim Ziyech zou bij Newcastle kunnen belanden

Na hem eerst tevergeefs aangeboden te hebben aan Benfica in ruil voor de Argentijnse international Enzo Fernandez, probeert Chelsea naar verluidt Tottenham te benaderen voor Yves Bissouma, meldt de Telegraph. De voormalige middenvelder van Brighton zou het onderwerp kunnen zijn van een deal tussen de Blues en Spurs, waarin Hakim Ziyech zou kunnen worden opgenomen, suggereren de Britse media.

Lees ook: Moet Hakim Ziyech boeten voor slechte prestaties Chelsea?

Het is ver van zeker dat Chelsea de deal rond krijgt. Yves Bissouma, die voor 25 miljoen pond naar Spurs is gekomen, slaagde er niet in een plaats te veroveren in het elftal van Antonio Conte, maar toch lijkt Tottenham niet bereid hem in januari te laten vertrekken. De Blues willen graag sterspeler Hakim Ziyech verkopen, die ze in de zomer van 2020 contracteerden voor 45 miljoen pond. De Marokkaanse international zou ook bij Barcelona kunnen belanden, zoals Xavi deze week liet doorschemeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team