Zoeken

Hakim Ziyech onder vuur na doelpunt

20 januari 2022 - 09:40 - Sport

©

Hakim Ziyech is onder vuur komen te liggen voor de ingetogen manier waarop hij reageerde op zijn goal tegen Brighton & Hove Albion op dinsdag 18 januari.

De Marokkaanse international scoorde in de 28ᵉ minuut een doelpunt in de wedstrijd Chelsea-Brighton, die eindigde in een in 1-1 gelijkspel. Hij besloot, in tegenstelling tot zijn gewoonte, om de goal helemaal niet te vieren. Dit leidde tot veel kritiek van Chelsea fans. "Hoe meer ik kijk naar de manier waarop Ziyech zijn goals viert hoe duidelijker het wordt dat hij geen man is van formaat, is het niet? Ik hou van de kleinzieligheid, maar ik ben er niet zeker van dat het een goed teken is," Twitterde een Blues-fan.

Lees ook: Hakim Ziyech bij Chelsea in staat tot beste en slechtste

"Er is iets mis in de kleedkamer," schreef een andere fan. Hakim Ziyech en Romelu Lukaku verlieten hevig discussiërend de kleedkamer na de rust. Lukaku, die coach Thomas Tuchel beledigde door zijn tactiek in twijfel te trekken, was ontevreden omdat twee passes verkeerd gingen. "Ik hou van de manier waarop mensen Lukaku haten, terwijl Ziyech het echte probleem is," merkte een fan op.

Lees ook: Vertrek Hakim Ziyech bij Chelsea steeds duidelijker

Het is wel heel duidelijk dat Ziyech niet blij is met zijn situatie bij Chelsea. Hij kreeg dit Premier League-seizoen nog maar tweemaal een basisplaats en kon amper van waarde zijn voor zijn ploeg. Diverse clubs wilden hem tijdens deze winterstop overnemen, maar Chelsea wil niet meewerken aan een vertrek. De Europese kampioenen zitten in de problemen en hebben hun laatste vier competitiewedstrijden verloren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team