Zoeken

Transfer Hakim Ziyech: Chelsea zegt nee, Barcelona dringt aan

24 november 2021 - 20:20 - Sport

©

Ondanks de beweringen van Thomas Tuchel dat Chelsea niet van plan is om afscheid te nemen van Hakim Ziyech, is FC Barcelona vastbesloten om met de middenvelder te onderhandelen.

Kan FC Barcelona Hakim Ziyech in januari huren als de zaak van Raheem Sterling faalt? De club is van plan om een ​​betere deal te bieden aan Ziyech, zeker als het gaat om speeltijd.

Lees ook: Thomas Tuchel: "Hakim Ziyech verdient een basisplaats"

Met 11 optredens in alle competities heeft Hakim Ziyech slechts twee keer een doelpunt kunnen scoren in de Premier League en is niet erg populair bij de Duitse coach Thomas Tuchel. Toen hij in 2020 voor 40 miljoen euro vanuit Ajax Amsterdam naar de Engelse club kwam, was de Marokkaanse international de ster van de club.

Lees ook: FC Barcelona geeft Hakim Ziyech niet op

Maar het vertrek van Frank Lampard veranderde alles. Ziyech moest meer tijd aan de zijlijn doorbrengen dan voorheen. Sindsdien heeft hij op de een of andere manier tevergeefs geprobeerd zijn plek in het A-team te vinden. Een gelukkige situatie voor sommige clubs die denken aan alle kansen die ze al dan niet kunnen hebben met een speler als Hakim Ziyech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team