Zoeken

Hakim Ziyech bij Chelsea in staat tot beste en slechtste

8 januari 2022 - 09:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech heeft bijgedragen aan de overwinning van zijn club, Chelsea, tegen Tottenham Hotspur (2-0) afgelopen woensdag, in de eerste etappe van de halve finale van de League Cup. Dit was weer een bewijs dat hij recht heeft op een basisplaats bij de Blues.

Hakim Ziyech was technisch briljant in de wedstrijd tussen Chelsea en Tottenham. Hij speelde overtuigend in de eerste ronde van de halve finale. Volgens de kenners gaf hij 30 passes in 56 aanrakingen van de bal, meldt The Sun. Door deze prestaties werd hij gekozen tot de man van de wedstrijd.

Lees ook: Vertrek Hakim Ziyech bij Chelsea steeds duidelijker

Ziyech werd niet opgeroepen door Vahid Halilhodzic, de coach van de Atlas Leeuwen, voor de Afrika Cup die van 9 januari tot 6 februari plaatsvindt. De Marokkaanse international besloot daarom om zich te concentreren op zijn carrière bij Chelsea. Zijn optreden in de eerste helft van de halve finale van de League Cup illustreert dit perfect en is een goed voorteken voor de toekomst.

Lees ook: Tuchel blij dat Ziyech niet werd opgeroepen door Marokko

De voormalige Ajax-vedette wordt beschouwd als één van de meest creatieve krachten in het Europese voetbal en heeft genoeg in petto om de fans van Chelsea de komende weken te boeien. Na een moeilijke start bij de Blues, kan de man die als motto heeft: "wees niet bang om te falen", nog steeds voetballiefhebbers inspireren. Het is aan de club om hem meer consequent in te zetten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team