Zoeken

Hakim Ziyech kapot van nederlaag tegen Frankrijk

16 december 2022 - 20:00 - Sport

©

Frankrijk heeft woensdagavond een einde gemaakt aan de droom van Marokko om voor het eerst in zijn geschiedenis de WK-finale te bereiken. De mannen van Walid Regragui werden met 2-0 verslagen door Les Bleus. Een moeilijk te verteren nederlaag voor de spelers, inclusief Hakim Ziyech.

Hakim Ziyech liet weten dat hij "kapot" was van de nederlaag. Maar hij zegt ook trots te zijn op elk lid van het team, op het geleverde werk en op de prestaties van het Marokkaans elftal. "We hebben tot het einde gevochten en dat was zonder jullie niet gelukt", schreef hij op Instagram in een bericht aan de Marokkaanse fans.

Lees ook: mot 44444

Volgens de Chelsea speler zou dit avontuur niet mogelijk zijn geweest zonder de dagelijkse steun en begeleiding van de fans. "Ik wil mijn diepste dankbaarheid en uiterste respect betuigen aan ieder van jullie. Iedereen die helemaal naar Qatar is gereisd om ons te steunen, iedereen die ons thuis heeft gesteund," schreef Ziyech.

Lees ook: mot 44383

Hij benadrukte dat de overwinningen en alle emoties van de wedstrijden toebehoren aan het team, maar ook aan alle fans. "Het is samen dat we geschiedenis hebben geschreven", zei hij voordat hij hen opriep om de Atlas Leeuwen zaterdag te steunen zoals voor de troostfinale tussen Marokko en Kroatië.

Bladna.nl