Zoeken

Ramos aan Hakimi: "Morgen zul je beseffen dat je geschiedenis hebt geschreven

16 december 2022 - 11:00 - Sport

©

Achraf Hakimi is één van de supersterren van dit WK en hoewel Marokko werd uitgeschakeld door Frankrijk, heeft de speler samen met de Atlas Leeuwen een ongelooflijke prestatie neergezet. Een van de vele berichten van steun en aanmoediging die Hakimi ontving na de nederlaag van Marokko tegen Frankrijk, is van zijn vriend en teamgenoot bij PSG, Sergio Ramos.

De Spaanse international Sergio Ramos heeft zich sinds het begin van het WK zeer stil gehouden, maar gisteren publiceerde hij een Instagram-verhaal gericht naar zijn vriend en collega Achraf Hakimi, met een boodschap van troost na de 2-0 nederlaag van de Atlas Leeuwen tegen Frankrijk in de halve finale van het WK.

Lees ook: Marokko verlaat WK met opgeheven hoofd

"Vandaag zal een trieste dag zijn, maar morgen zullen jullie beseffen dat jullie geschiedenis hebben geschreven. Kop op mijn broer, gefeliciteerd," schreef de nummer 4 van de Parijse club.

Lees ook: Halve finale Marokko-Frankrijk: Achraf Hakimi daagt Kylian Mbappé uit

Toen Achraf Hakimi een aantal weken geleden vernam dat Ramos niet geselecteerd was voor het WK, stuurde hij hem ook een bericht van steun: "Ramos is de beste verdediger ter wereld", Twitterde de Marokkaanse rechtsback toen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team