Zoeken

Hakim Ziyech maakt salarisvoorwaarden bekend

25 december 2022 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech is geïnteresseerd in een overstap naar verschillende clubs, waaronder ook Newcastle. Maar zijn salarisvoorwaarden zijn pittig.

Hakim Ziyech heeft goede prestaties neergezet op het WK 2022 in Qatar. Hij maakte twee doelpunten (en het op één na snelste doelpunt van het WK) en gaf een assist. Hij haalde met zijn teamgenoten de halve finales, maar ze werden in de halve finale verslagen door Frankrijk (2-0) en Kroatië (2-1).

Lees ook: Ziyech keert na WK-succes vol vertrouwen terug naar Chelsea

De 29-jarige spelmaker is terug op Stamford Bridge en zit in het vizier van verschillende clubs. Naast AC Milan, dat er in de laatste transferwindow niet in slaagde hem te contracteren, maar nog steeds interesse toont, positioneert ook Newcastle zich. De Chelsea ster zou de grote indruk die hij op het WK heeft gemaakt willen verzilveren op de transfermarkt door een hoger salaris op te eisen. Ziyech wil 7 tot 8 miljoen euro per jaar om zich bij de ploeg aan te sluiten.

Lees ook: WK 2022: Hakim Ziyech schenkt premies aan goed doel

In een verklaring aan Soccer News zei mercato journalist Gianluca Di Marzio dat Newcastle volgende maand onderhandelingen wil starten over de transfer van Hakim Ziyech. Het is niet duidelijk of de Engelse club aan de voorwaarden van de Atlas Leeuw kan voldoen. AC Milan is intussen uit de race vanwege financiële problemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team