Zoeken

Hakim Ziyech vergeleken met Riyad Mahrez

25 januari 2022 - 15:40 - Sport

©

Gary Neville, voormalig Engelse international, vergeleek Hakim Ziyech met de ster van Manchester City, Riyad Mahrez, na het optreden van de Marokkaanse international in de 2-0 zege van zijn club op Tottenham voorbije zondag.

Chelsea versloeg Tottenham met 2-0 op zondag 23 januari 2022 op de 23ᵉ speeldag van de Premier League. De Blues dankten hun overwinning aan de Frans-Braziliaanse international Thiago Silva en aan Hakim Ziyech. De prestatie van de Marokkaanse international werd geprezen door Gary Nevdille. Deze aarzelde niet om de aanvaller te vergelijken met de Algerijnse superster Riyad Mahrez.

Lees ook: Hakim Ziyech onder vuur na doelpunt

"Ik geef Ziyech de prijs van man van de wedstrijd, ik vond gewoon dat hij het heel goed deed", vertelde de voormalige verdediger aan Sky Sports. Hij zei dat de Marokkaanse international in zijn eigen team echte tegenstand krijgt met ploeggenoten als Timo Werner, Christian Pulisic, Callum Hudson-Odoi en Mason Mount, die allemaal op die positie kunnen spelen. Het verschil is dat Ziyech even tactisch is als Riyad Mahrez: met een bijzonder mooie linkervoet.

Lees ook: Vahid Halilhodzic: perfect resultaat zonder Hakim Ziyech

"Hij toonde een paar schitterende nummertjes na een spelhervatting, en een schitterend doelpunt". Ziyech’s doelpunt tegen Spurs was zijn vijfde met Chelsea dit seizoen. Hij heeft ook voor vier assists gezorgd in 23 optredens.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team