Zoeken

Vahid Halilhodzic reageert woedend op vraag over Ziyech

11 januari 2022 - 16:20 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft boos gereageerd op de vraag van een journalist over de afwezigheid van de Marokkaanse international Hakim Ziyech op de Afrika Cup 2022 in Kameroen.

"Hakim Ziyech was vanavond niet aanwezig, hoe zie je de volgende wedstrijden?" vroeg een journalist aan de coach na de overwinning van Marokko op Ghana. "Ben je naar Kameroen gekomen om deze vraag te stellen? Je kunt best teruggaan naar Marokko om die vraag te stellen," antwoordde de Frans-Bosnische coach woedend.

Lees ook: Afrika Cup: Marokko verslaat Ghana met 1-0

De aanvallende middenvelder van Chelsea is de grote afwezige van de Afrika Cup. Hakim Ziyech is al maanden in conflict met Vahid Halilhodzic die hem niet heeft opgeroepen voor het belangrijkste Afrikaans kampioenschap.

Lees ook: Afrika Cup 2022: Roger Milla valt Marokko aan

Ziyech heeft als gevolg van zijn niet-selectie besloten zich te concentreren op zijn carrière bij Chelsea, waar hij langzaam naam begint te maken. Het valt nog te bezien of de afwezigheid van de voormalige Ajax-ster een invloed zal hebben op de prestaties van Marokko, een van de favorieten op de Afrika Cup dit jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team