Zoeken

Chelsea fans woedend op ’arrogante’ Hakim Ziyech

8 september 2022 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech kan niets meer goed doen in de ogen van Chelsea fans. De speler werd zwaar bekritiseerd op sociale media en werd ook "arrogant" genoemd, vanwege zijn houding tijdens de wedstrijd van de Blues tegen Dinamo Zagreb.

Chelsea verloor dinsdag met 1-0 van Dinamo Zagreb. Maar de nederlaag van de Blues lijkt niet het enigste probleem voor de supporters van de club. Ze beginnen genoeg te krijgen van het wangedrag en de herhaalde slechte prestaties van de Marokkaanse spits Hakim Ziyech. Op Twitter hebben ze hun bitterheid en woede geuit, door er onder meer op te wijzen dat de prestaties van de speler de "slechtste in de geschiedenis van de club" zijn, meldt The Daily Mail.

Lees ook: Voormalig Chelsea speler boos op Hakim Ziyech

Hakim Ziyech heeft zich niet enkel erbarmelijk gedragen op de bank, alsof hij het beter kon dan zijn teamgenoten op het veld, maar toen hij in de tweede helft de kans kreeg om Cesar Azpilicueta te vervangen, slaagde hij er niet in aan de verwachtingen te voldoen. De 29-jarige speler was "nutteloos en ineffectief tijdens een groot deel van de tweede helft," schreven fans. Volgens hen was het "één van de slechtste prestaties van een Blues speler ooit".

Veel internetgebruikers wezen ook op zijn "arrogantie", terwijl anderen hem één van de slechtste spelers van de club noemden. Sommigen hebben hem zelfs vergeleken met Tiemoue Bakayoko, die in 2018 twee gele kaarten kreeg in 30 minuten tegen Watford. "Gefeliciteerd Hakim Ziyech. Je hebt Bakayoko de prijs ontnomen tegen Watford voor de slechtste cameo in de clubgeschiedenis," schreef een fan.

Lees ook: Coach Hakim Ziyech ontslagen

Als de Marokkaanse international nog een kans maakte op een seizoen bij Chelsea, dan heeft hij die zojuist gehypothekeerd met het "rampzalig optreden". Sommige fans willen zelfs dat hij op de bank blijft tot hij een andere bestemming heeft gevonden. "Ziyech mag niet terug op het trainingsveld. De meest arrogante dikkop die ik ooit heb gezien," aldus een Chelsea-fan.

Bladna.nl