Zoeken

Grote hoeveelheid smokkelalcohol in beslag genomen in Tanger

14 november 2021 - 15:40 - Marokko

©

Een 38-jarige veelpleger is afgelopen woensdag door de gerechtelijke politie in Tanger gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij de drugs- en alcoholsmokkel.

Volgens een verklaring van de Marokkaanse veiligheidsdienst DGSN volgt de arrestatie van de verdachte op de ontmanteling op dinsdag van een criminele organisatie actief in de smokkel en handel van drugs en alcohol.

Lees ook: Duikers om drugs van Marokko naar Spanje te smokkelen

Onderzoek toonde aan dat de arrestant de belangrijkste leverancier van drugs en alcohol was van de criminele organisatie. Een huiszoeking bij de dertiger leidde tot de inbeslagname van 4896 flessen whisky, 2780 flesjes bier en een voertuig met valse kentekenplaten. Ook werden 770 fiscale zegels aangetroffen die vermoedelijk werden gebruikt voor de vervalsing van documenten voor de verkoop van smokkelalcohol, aldus de DGSN.

Lees ook: Marokkaan leidde groot netwerk voor cocaïnesmokkel in Spanje

Het onderzoek naar de organisatie loopt nog. Meerdere leden werden nog niet geïdentificeerd. De hoofdverdachte werd samen met acht leden van de organisatie, die dinsdagavond werden gearresteerd, in voorlopige hechtenis geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team