Zoeken

Glory Grand Prix: Rico Verhoeven haalt uit naar Jamal Ben Saddik

21 februari 2024 - 17:00 - Sport

©

In de aanloop naar het Glory Grand Prix, het allereerste achtmanstoernooi voor zwaargewichten georganiseerd door kickboksorganisatie Glory, heeft de spanning een nieuw hoogtepunt bereikt. De controverse draait om de deelname van de Marokkaans-Belgische vechter Jamal Ben Saddik, wiens aanwezigheid op het toernooi van 9 maart onderwerp van discussie is geworden.

Aanvankelijk was Jamal Ben Saddik niet uitgenodigd voor het evenement. Na het uitvallen van Nordine Mahieddine kreeg Ben Saddik alsnog een uitnodiging, maar weigerde afgelopen weekend aan het toernooi deel te nemen.

Lees ook: Jamal Ben Saddik zegt nee tegen comeback

Het besluit van de Marokkaanse kampioen heeft onder vechtsportliefhebbers voor teleurstelling gezorgd. Volgens kickboksorganisatie Glory heeft Ben Saddik zelf afgezien van deelname. De vechter zelf suggereert echter dat er meer aan de hand is, door te beweren dat Glory niet het volledige verhaal heeft gedeeld, zonder verder op de details in te gaan.

Lees ook: Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat weigeren gevecht vanwege vriendschap

Midden in deze soap heeft Rico Verhoeven van zich laten horen. Via een reactie onder een Instagram-post van Glory liet hij zijn mening duidelijk blijken. "Voor iedereen weer begint te huilen, Glory heeft Jamal Ben Saddik benaderd, maar hij heeft zelf geweigerd. Put your money where your mouth is or shut the fuck up, als je grote praatjes hebt." Met deze woorden neemt Verhoeven duidelijk stelling in het debat, door te impliceren dat Ben Saddik de kansen die hem geboden werden niet heeft aangegrepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team