Zoeken

Glory 88 in Parijs: de langverwachte terugkeer van Badr Hari

8 september 2023 - 21:00 - Sport

©

De Marokkaanse kampioen Badr Hari zal de Brit James McSweeney treffen in de Dôme de Paris-Palais des Sports op zaterdag 9 september tijdens Glory 88.

De twee kickboksers zullen het tegen elkaar opnemen voor een kwalificatie voor de Grand Prix van de kickboksorganisatie, een wedstrijd die gepland staat voor december en waarbij de winnaar 500.000 dollar kan winnen.

Lees ook: Glory 88: Sarah Moussaddak opwarmer voor gevecht Badr Hari

Het evenement is des te opmerkelijker voor liefhebbers van deze vechtsport, omdat het vrij zeldzaam is om Badr Hari in Frankrijk te zien vechten. Op 38-jarige leeftijd en met een trackrecord van 106 overwinningen waarvan 92 op knockout, 17 nederlagen en 2 gelijkspellen, nadert de Marokkaanse kickbokser waarschijnlijk het einde van zijn carrière. Hij lijkt echter vastbesloten te bewijzen dat hij nog steeds zijn plaats in de ring verdient, vooral na de controverse rond zijn laatste gevecht tegen Alistair Overeem, dat werd geannuleerd vanwege een positieve dopingtest van de Nederlander.

Lees ook: Badr Hari vs McSweeney: gevecht van het jaar in Parijs

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking tussen LSFC en Glory en maakt deel uit van het LSFC 2 x Glory 88-programma. Het gevecht van Badr Hari is het main event van de avond en wordt beschouwd als één van de topgevechten van het jaar. Voor Hari is de inzet hoog, aangezien dit een van de laatste grote gevechten van zijn carrière zou kunnen zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team