Zoeken

Glory 88: Sarah Moussaddak opwarmer voor gevecht Badr Hari

21 juni 2023 - 18:00 - Sport

©

De 23-jarige Frans-Marokkaanse kickbokser Sarah Moussaddak krijgt de kans voor een revanche tegen de Amerikaanse Tiffany van Soest tijdens het evenement Glory 88, waaraan ook Badr Hari deelneemt.

Sarah Moussaddak maakt kans op een rematch tegen Tiffany van Soest tijdens Glory 88 op 9 september 2023 in Parijs. Tijdens dit evenement vindt ook het langverwachte duel plaats tussen de Marokkaans-Nederlands kickbokser Badr Hari en de Britse James McSweeney.

Lees ook: Badr Hari bevestigt comeback in september

De Amerikaanse Van Soest is de regerend Glory kampioen in het super bantamgewicht voor vrouwen. Ze is momenteel op een overwinningsreeks van vijf gevechten en versloeg Moussaddak tijdens het Glory Collision 4 co-main event afgelopen oktober.

Lees ook: Glory 86: Mohamed "Hamicha" Mezouari en Sarah Moussaddak in de ring

Moussaddak ging goed van start met vier van de vijf juryleden die haar ronde 1 toekenden. Ronde 2 werd toegekend aan de kampioene, voordat Moussaddak de derde nam. De kampioensronden gingen naar van Soest, die de wedstrijd won via een nauwbevochten unanieme beslissing. De nederlaag was een sterke motivatie voor Moussaddak, die daarna een dominante overwinning behaalde op Giuliana Cosnard tijdens Glory 86 op 28 mei in het Duitse Essen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team