Zoeken

Badr Hari vs McSweeney: gevecht van het jaar in Parijs

2 september 2023 - 19:00 - Sport

©

Sportliefhebbers van over de hele wereld zullen volgende week hun ogen gericht hebben op Parijs, waar het langverwachte gevecht zal plaatsvinden tussen de Marokkaanse kampioen Badr Hari en de Britse kickbokser James McSweeney tijdens het evenement Glory 88 x LSFC 2.

Kickbokslegende Badr Hari (106-17-2, 92 KO) en de zeer ervaren James McSweeney (46-6, 28 KO) zullen het tegen elkaar opnemen in het hoofdgevecht in de Dôme de Paris-Palais des Sports, op 9 september. Beiden zullen strijden om zich te kwalificeren voor de prestigieuze Glory Heavyweight Grand Prix, een achtmans zwaargewicht toernooi dat in december zal plaatsvinden. De winnaar van dit toernooi mag naar huis met 500.000 dollar.

Lees ook: Badr Hari vs McSweeney: gevecht voor glorie en geld?

Het laatste gevecht van Badr Hari dateert van oktober 2022. Hij werd toen verslagen door Alistar Overeem, maar het resultaat van dat gevecht werd later nietig verklaard. De organisatoren van Glory maakten bekend dat Overeem positief was getest op een verboden stof. Hari’s volgende tegenstander, James McSweeney, versloeg de wereld- en Europese kampioen Muay Thai, Buğra Erdoğan, afgelopen december.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team