Zoeken

Badr Hari: The end

12 oktober 2023 - 16:00 - Sport

©

De Marokkaanse kickbokser Badr Hari zou op het punt staan zijn carrière te beëindigen na zijn laatste nederlaag tegen de Est Uku Jurjendal tijdens het evenement Glory 89 dat vorige week plaatsvond.

De 38-jarige Goldenboy uit Marokko heeft de afgelopen jaren meerdere tegenslagen gekend. Afgelopen zaterdag, tijdens zijn gevecht met Jurjendal, ging hij knock-out, wat mogelijk het begin inluidt van een verdiende pensioen - een wens die al enkele maanden door veel fans wordt geuit.

Lees ook: Badr Hari, de val van een legende

Tijdens zijn gevecht in Burgas, Bulgarije, ging de Marokkaanse legende drie keer tegen de grond en verloor uiteindelijk in de tweede ronde door een beenblessure. Deze nederlaag is de laatste in een reeks tegenslagen sinds hij zich in 2016 bij de organisatie Glory aansloot, waarbij hij geen enkel van zijn acht gevechten won en er vijf verloor.

Lees ook: Aardbeving Marokko: Badr Hari zegt gevecht op Glory 88 af (video)

Mike Passenier, lange tijd Hari’s coach, heeft laten weten dat de Marokkaanse kampioen ondanks deze tegenslagen overweegt om zijn fans een laatste gevecht te geven voordat hij definitief afscheid neemt van de ring.

Bladna.nl