Zoeken

Gevaarlijke gewapende Nederlander op de vlucht in Marokko?

19 oktober 2021 - 11:20 - Marokko

©

Christo Hütlers, een gewapende en gevaarlijke Nederlander, is naar verluidt naar Marokko gevlucht. Er wordt een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor het vinden van de man, één van Europa’s meest gezochte voortvluchtigen.

Op zaterdag 27 juni 2015 ging er een feestje door met zo’n twintig volwassenen en kinderen aan het IJslandpad in Bergen op Zoom. Bij een speeltuintje in de buurt van het feestje kregen de dochter van een van de feestgangers en een jongetje uit de buurt ruzie met elkaar.

Lees ook: Marokko arresteert neef Ridouan Taghi op vraag van Nederland

Hütlers stapte rond 21.30 uur gewapend naar het feestje en opende het vuur. Twee mensen raakten gewond bij de schietpartij. Een van hen is de vader van het meisje dat eerder op de avond ruzie had met het jongetje uit de buurt. Christo Hülters, alias Cristo Hermans, verdween nog diezelfde nacht en is sindsdien spoorloos. Hij werd veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf voor twee pogingen tot moord.

Lees ook: Voortvluchtige drugsbaron Reda Abakrim na 13 jaar gearresteerd in Marokko

Er zijn aanwijzingen dat de voortvluchtige zich in Casablanca bevindt en misschien zelfs vaak naar Nederland reist met een vals paspoort. Er wordt een beloning van 10.000 euro uitgeloofd om de 40-jarige man te vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team