Zoeken

Geschorste "Tik Tok-politieagente" in Settat in val gelokt

15 maart 2023 - 13:00 - Marokko

©

Het regionale commando van de Koninklijke Gendarmerie van Settat heeft besloten om de politieagente die was geschorst na de publicatie van een video op TikTok waarin ze danste in haar uniform, in haar functie te herstellen.

Bronnen van Hespress melden dat de terugkeer van de politieagente op haar werkplek plaatsvond na administratieve procedures, technisch onderzoek en computertechnische expertise, om te concluderen dat het opnemen en verspreiden van de beelden op Tik Tok niet de fout is van de agente. De politievrouw vertrouwde op een collega op het werk om het privékarakter van de video te respecteren.

Lees ook: Vrouwelijk gendarme in Marokko geschorst wegens TikTok-video’s

Dezelfde bronnen voegen eraan toe dat de onschuld van de jonge politieagente, bevestigd door het onderzoek dat werd uitgevoerd door de regionale autoriteiten in samenwerking met de Koninklijke Gendarmerie in Rabat, niet weerhield dat de procedure werd gevolgd. Zo werden haar gedrag op het werk en haar disciplinaire betrekkingen met haar collega’s en superieuren op lokaal, provinciaal en regionaal niveau gecontroleerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team