Zoeken

Gad Elmaleh over ontmoeting moeder met Charlotte Casiraghi

25 maart 2024 - 08:00 - Cultuur

©

In een interview met het Franse magazine Public blikt komiek Gad Elmaleh terug op zijn relatie met Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Monaco. Hij beschrijft de ontmoeting tussen zijn Marokkaanse moeder en zijn ex-partner in het paleis van Monaco.

Gad Elmaleh en Charlotte Casiraghi kregen in december 2013 een zoon, Raphaël, maar gingen enkele jaren later uit elkaar. Ondanks de breuk koestert Elmaleh warme herinneringen aan hun tijd samen, waaronder de ontmoeting tussen zijn moeder, Régine, en Charlotte Casiraghi.

Lees ook: Gad Elmaleh openlijk over moeilijke liefdesleven

Toen Elmaleh en zijn moeder op weg waren naar het paleis, voelde ze zich "nerveus" en "ongerust". Ze probeerde de ernst van de situatie te relativeren met humor. Bij aankomst werden ze ontvangen door prins Albert. Gad Elmaleh, die gespannen was, wilde de zaken "gezellig" houden en "met vrienden eten", maar voelde zich nog steeds ongemakkelijk.

Lees ook: Zus Gad Elmaleh onthult familiegeheim

De Marokkaanse komiek onthult niet wat er precies besproken werd tussen zijn moeder en Charlotte Casiraghi. In november 2022 vertelde hij wel een leuke anekdote over de eerste ontmoeting van zijn moeder met prins Albert. "Mijn moeder, die dacht dat ze een diepe buiging moest maken, deed een soort Marokkaanse révérence, die meer leek op capoeira", aldus de komiek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team