Zoeken

Gaat Hakim Ziyech het aanbod van Saoedi-Arabië accepteren?

18 juni 2023 - 22:00 - Sport

©

Hakim Ziyech zou zich net zoals Karim Benzema en Cristiano Ronaldo, kunnen aansluiten bij de Saoedische Pro League. Verwacht wordt dat de Marokkaanse vleugelspeler, die zich niet langer gelukkig voelt bij Chelsea, de Engelse club binnenkort zal verlaten.

Ziyech heeft naar verluidt een zeer goed aanbod gekregen van Al-Nassr, waar ook de portugese international Cristiano Ronaldo onder contract is, zeggen bronnen die ook beweren dat de voorzitter van de club van plan is om binnenkort naar Londen te reizen, om de Marokkaanse international over te halen.

Lees ook: Hakim Ziyech op weg naar een gouden ballingschap in Saoedi-Arabië?

Ziyech was in topvorm bij zijn voormalige club Ajax maar heeft sinds zijn aankomst bij Chelsea in het seizoen 2020-2021 niet kunnen schitteren. De Marokkaanse aanvaller is geleidelijk aan steeds minder gaan presteren, waardoor de voormalig trainer Thomas Tuchel hem aan de kant heeft gezet. Ziyech slaagde er ook niet in om het vertrouwen te winnen van Graham Potter, de opvolger van Tuchel. De Atlas Leeuw zou in januari naar Paris Saint-Germain (PSG) vertrekken, maar de transfer ging op het laatste moment niet door.

Ziyech is al een tijdje niet meer in actie gekomen voor Chelsea. Hij heeft onder Potter en Lampard een paar keer als invaller gespeeld, maar het grootste deel van de tijd heeft de Marokkaanse vleugelspeler op de bank gezeten. Daarom zou hij zeer geïnteresseerd zijn om bij Al-Nassr te spelen, naast Ronaldo die zijn transfer naar de club maakte na de uitschakeling van Portugal door Marokko in de kwartfinale van het WK in Qatar.

Lees ook: Chelsea wil Ziyech weg en verlaagt vraagprijs

Verwacht wordt dat Al-Nassr Ziyech en Chelsea een zeer aantrekkelijk aanbod zal doen. De Londense club, die de selectie wil inkrimpen en de schatkist wil aanvullen, zou geen bezwaar hebben tegen het vertrek van de speler, van wie het contract nog loopt tot 2025.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team