Zoeken

Vertrek Hakim Ziyech "100% zeker", Atlas Leeuw bij PSG aangekondigd

25 mei 2023 - 23:00 - Sport

©

Hakim Ziyech, de aanvallende middenvelder van Chelsea, zou toch nog bij Paris Saint-Germain (PSG) kunnen belanden. De Marokkaanse international heeft een moeilijke tijd achter de rug bij Chelsea, maar nu de zomertransferwindow over enkele weken opent, lijkt een verhuizing in de maak.

Na de mislukte transfer naar PSG in januari heeft Ziyech nog meer moeite om zijn plaats te vinden bij Chelsea, voornamelijk vanwege de beperkte speeltijd die hij krijgt. De 30-jarige speler is klaar om Chelsea definitief te verlaten, een bericht dat volgens bronnen "100% zeker" is.

Lees ook: Hakim Ziyech op radar Turkse topclubs

PSG was in de laatste winterse transferwindow al dicht bij de ondertekening van de Atlas Leeuw gekomen. Het mislukken van de transfer heeft de interesse van de club uit de Franse hoofdstad voor de aanvallende middenvelder niet verminderd. Hakim Ziyech lijkt prioriteit te geven aan een transfer naar PSG, omdat hij graag met zijn landgenoot Achraf Hakimi wil spelen, ook al ziet deze laatste geen toekomst bij zijn huidige club.

De situatie is echter niet zo afgetekend als het lijkt. Andere bronnen suggereren namelijk dat Ziyech dichter bij de Serie A zou kunnen staan, met AC Milan en Inter Milan, die een grote interesse voor de Marokkaanse speler hebben getoond. Volgens deze bronnen staat Ziyech bijzonder dicht bij het management van AC Milan.

Lees ook: Hakim Ziyech krijgt onweerstaanbaar bod

Hoewel PSG nog steeds geïnteresseerd is in Ziyech, lijkt het erop dat de club ook nog andere opties bekijkt. Directeur Luis Campos zou naar verluidt zeer geïnteresseerd zijn in Bernardo Silva.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team