Zoeken

El Ghazi krijgt live te horen dat hij niet naar EK gaat (video)

29 mei 2021 - 16:40 - Sport

©

Anwar El Ghazi zit niet bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal en gaat dus niet naar het EK. Hij kreeg het slechte nieuws van bondscoach Frank de Boer via een WhatsApp-bericht.

El Ghazi maakt geen deel uit van de definitieve selectie van Oranje. Op zijn persconferentie vlak na de bekendmaking van de EK-selectie liet De Boer merken dat de keuze zeer moeilijk was, schrijft het AD.

De Aston Villa-aanvaller kreeg het slechte nieuws van bondscoach Frank de Boer via zijn telefoon tijdens de opnames van het RTL-programma Shirtje Ruilen met Frank Evenblij. Presentator Evenblij vroeg tijdens de uitzending of El Ghazi al bericht had gekregen over de selectie en of hij daarvoor op dat moment bereikbaar was. Toen de aanvaller voor de grap op zijn telefoon keek, zag hij het slechte nieuws.

Volgens De Telegraaf is deze keuze opmerkelijk. Na een prima seizoen in de Premier League nam De Boer hem plots op in de voorselectie. Nu blijkt dat deels voor niets. Zonder dat de speler de kans kreeg om zijn kwaliteiten op een Oranje-training te tonen, is El Ghazi geschrapt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team