Zoeken

Bondscoach Marokko onthult voorwaarden voor selectie Nordin Amrabat

15 mei 2021 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic heeft positief gereageerd op de wens van Nordin Amrabat om weer voor de Atlas Leeuwen uit te komen. Wel heeft hij een aantal voorwaarden gesteld voor de terugkeer van Amrabat bij de nationale ploeg van Marokko. Zo raad de coach hem aan om voor een andere club te gaan spelen dan zijn huidige club Al-Nassr uit Saoedi-Arabië.

De Marokkaanse international Nordin Amrabat wil dolgraag mee met de Atlas Leeuwen naar de Afrika Cup 2022. Het dagblad Assabah meldt dat de bondscoach de speler alleen zal selecteren als hij weer voor een Europese club gaat spelen.

In mei gaat de Marokkaanse selectie op trainingskamp om zich voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijden tegen Soedan en Guinee voor het WK 2022 in Qatar. Amrabat hoopt dat hij deze keer niet gepasseerd zal worden zoals hem overkwam in aanloop naar de kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2022 die werden gespeeld in Kameroen. Hij heeft nog niet besloten of hij zijn contract bij Al-Nassr gaat verlengen. De krant is ervan overtuigd dat Amrabat zo graag mee wil naar het WK, dat hij een andere club zal gaan zoeken.

Saoedische media melden dat Al-Nassr al meerdere aanbiedingen heeft gehad van Spaanse, Turkse en Nederlandse clubs om Nordin Amrabat over te nemen. Aan het einde van het seizoen zal de Saoedische club gaan bekijken welk bod het meest interessant is voor de club en de speler.

Bladna.nl