Zoeken

Israëlisch advocatenkantoor vestigt zich in Marokko

6 april 2022 - 19:00 - Economie

©

Naar aanleiding van de normalisering van de diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Israël hebben twee commerciële advocatenkantoren, het Franse UGGC-kantoor en het Israëlische Firon & Co-kantoor, hun krachten gebundeld en een gezamenlijk kantoor opgericht in Casablanca.

Firon & Co, een van Israëls grootste advocatenkantoren, heeft zijn krachten gebundeld met de Marokkaanse tak van het Franse advocatenkantoor UGGC Avocats om de alliantie Firon-UGGC Africa te vormen.

Lees ook: Israel Aerospace Industries vestigt zich in Marokko

Het samenwerkingsverband werkt met gezamenlijke teams die bestaan uit een raad van bestuur, een ontwikkelingscomité en een operationeel comité. Zij willen een uniek en vernieuwend aanbod tot stand brengen waarbij de kantoren van M. Firon & Co. in het Midden-Oosten en Oost-Europa worden verbonden met die van UGGC Avocats in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.

De Firon-UGGC alliantie brengt dus meer dan 450 advocaten samen die werkzaam zijn in meer dan 40 gebieden van het ondernemingsrecht, zoals fusies en overnames, high-tech, onroerend goed, gezondheidszorg, antitrust, procesvoering, bankwezen, financiën, enz., alsook 120 partners, 40 praktijkgebieden en 20 kantoren, meldt Ynetnews.

Het project is gericht op het bevorderen en kanaliseren van investeringen tussen Israël en Frankrijk en Marokko, en meer in het algemeen tussen het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Volgens Zvi Firon, directeur van advocatenkantoor M. Firon & Co, biedt het Marokkaanse kantoor "een duidelijk voordeel aan Israëlische bedrijven die op zoek zijn naar zakelijke mogelijkheden die ontstaan door de versterking van de betrekkingen tussen Israël en Marokko".

Lees ook: Israëlisch bedrijf wil naar olie en gas zoeken in Marokko

"Firon en UGGC zijn twee bedrijven die zich onderscheiden door hun internationale oriëntatie en de kwaliteit van de diensten die zij aan hun klanten aanbieden. Het partnerschap dat wij aangaan is dan ook een zeer natuurlijke ontwikkeling die ons vermogen zal versterken om grensoverschrijdende juridische diensten te verlenen aan een toenemend aantal en een grotere verscheidenheid van cliënten. Deze diensten zijn belangrijk in de huidige situatie en zullen hen helpen het hoofd te bieden aan de steeds toenemende internationale uitdagingen", aldus Zvi Firon.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team