Zoeken

Nieuw partnerschap voor Royal Air Maroc

14 mei 2022 - 21:00 - Economie

©

Royal Air Maroc en Emirates hebben een code-partnerschap ondertekend voor vluchten tussen Casablanca en Dubai en naar 219 gezamenlijke bestemmingen. Ze hopen te kunnen profiteren van de wereldwijde hervatting van het luchtverkeer na de coronacrisis.

Het nieuwe partnerschap zal klanten van beide luchtvaartmaatschappijen meer mogelijkheden bieden om hun reizen bij de twee maatschappijen te boeken en connecties te maken tussen hun netwerken, aldus een verklaring van Royal Air Maroc. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij is van plan concurrerende tarieven aan te bieden, zowel voor een enkel ticket als voor meerdere reizen en voor bagagetransfers naar de eindbestemming.

Lees ook: Royal Air Maroc beste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij

Emirates zal haar klanten 17 nieuwe Marokkaanse bestemmingen aanbieden, naast Casablanca. Daarnaast zijn er ook 63 internationale bestemmingen, waaronder een uitgebreid netwerk met 25 steden in Noord-Afrika, West-Afrika en Centraal-Afrika.

De klanten van Royal Air Maroc krijgen toegang tot het uitgebreide netwerk van Emirates, dat naast de hub in Dubai, ook meer dan 130 bestemmingen omvat, waaronder 60 steden in het Midden-Oosten, de Verenigde Staten, West-Azië en het Verre Oosten.

Lees ook: Emirates werft aan in Marokko

De nieuwe codesharevluchten zullen vanaf eind deze maand worden aangeboden op de websites van de twee maatschappijen (royalairmaroc.com en emirates.com) en bij hun commerciële agentschappen, maar ook via de traditionele reisbureaus en online verkoopplatforms.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team