Zoeken

Dominique Strauss-Khan en zijn vrouw stralen in Marrakech

14 november 2022 - 17:00 - Marokko

©

Voormalig IMF-directeur Dominique Strauss-Khan en zijn echtgenote Myriam L’Aouffir waren aanwezig op de openingsceremonie van de 19ᵉ editie van het Internationaal Filmfestival van Marrakech. Het koppel schitterde op de rode loper.

Vanwege de pandemie werd het Internationaal Filmfestival van Marrakech twee jaar lang niet georganiseerd. Vrijdag keerde het wereldbekend festival eindelijk terug.

Lees ook: Dominique Strauss-Kahn werd bijna minister van Financiën in Marokko

Beroemdheden die voor deze 19ᵉ editie waren uitgenodigd waren onder andere de 73-jarige voormalige Franse minister Dominique Strauss-Khan en zijn vrouw, de 54-jarige Frans-Marokkaanse zakenvrouw Myriam L’Aouffir, maar ook Virginie Efira, die eveneens met haar wederhelft kwam, en Tahar Rahim, één van de juryleden, meldt Pure People. Het echtpaar DSK verscheen meewarig en stralend op de rode loper.

Lees ook: Marokkaanse Myriam L’Aouffir spreekt over relatie met Dominique Strauss-Kahn

Myriam L’Aouffir en Dominique Strauss-Kahn ontmoetten elkaar voor het eerst via parlementslid François Pupponi. De twee maakten hun relatie officieel in 2013 op het filmfestival van Cannes. Dit gebeurde twee maanden nadat DSK en Anne Sinclair hun scheiding hadden aangekondigd. Sindsdien is het stel gelukkig en verliefd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team