Zoeken

Marokkaanse Lara Croft verloofd met Professor Green

5 oktober 2021 - 12:26 - Cultuur

©

Karima Adebibe, ook bekend als Karima McAdams, heeft zich met de Britse rapper Professor Green verloofd. De twee verwelkomden zeven maanden geleden hun eerste baby en beleefden mooie momenten in Marokko tijdens de lockdown.

De 37-jarige rapper maakte zijn verloving met de Marokkaanse Lara Croft op Instagram bekend. Hij deelde een foto van de jonge vrouw met een fonkelende ring en noemde haar een "prachtig ding". Karima Adebibe deelde ook een zwart-witte foto met Professor Green en schreef dat ze op 2 oktober "ja" had gezegd.

Lees ook: Wie zijn de tien knapste Marokkaanse vrouwen

In januari dit jaar had Professor Green (Stephen Manderson) laten weten dat Karima McAdams zwanger was van zijn baby. Het jongetje werd in maart geboren en kreeg de naam Slimane Ray Manderson. De rapper deelde toen ook een foto van zijn te vroeg geboren zoontje, die het nu uitstekend doet.

Karima Adebibe en Professor Green ontmoetten elkaar in de zomer van 2019. De rapper vertelde onlangs in een interview met The Sun Online dat ze samen in Marokko waren gestrand na de plotse sluiting van de grenzen vanwege de gezondheidscrisis en dat ze er samen mooie momenten hadden beleefd.

Lees ook: Marokkaanse Lara Croft Karima Adebibe voor opnames in Marokko

De Brits-Marokkaanse actrice werd bekend door het gezicht te worden van het videospel "Tomb Raider: Legend". Ze groeide op in Marokko en vertrok met haar familie naar Groot-Brittannië toen ze 7 jaar was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team