Zoeken

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez in geheim getrouwd in Marokko

15 februari 2022 - 09:40 - Wereld

©

Voetballer Cristiano Ronaldo en influencer Georgina Rodríguez zijn naar verluidt in het geheim in Marokko getrouwd. Het stel is de laatste tijd in het nieuws vanwege Georgina’s zwangerschap van een tweeling en van de Netflix-documentaire ’Soy Georgina’ over de voetbalvrouw.

De geruchten over het geheime huwelijk van het paar in Marokko kwamen opnieuw naar boven bij de uitreiking van The Best FIFA Football Awards in het Zwitserse Zürich. "Ik dank mijn familie, mijn vrouw, mijn kinderen. Ik zal spoedig weer vader zijn. Dus ik ben erg trots...", zei Cristiano Ronaldo nadat hij de prijs ontving voor beste aanvaller.

Lees ook: Cristiano Ronaldo maakt droom gehandicapt moslimkind waar (video)

In 2019 maakte het Italiaanse tijdschrift Novella 2000 bekend dat Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez in het geheim in Marokko waren getrouwd, ver van de camera’s en de paparazzi. De Marokkaanse kick-bokser Badr Hari zou belast zijn geweest met de organisatie van het evenement, dat werd bijgewoond door Ronaldo’s moeder Dolores Aveiro. Het blad schreef ook dat Cristiano toen Georgina al had opgenomen in zijn testament en haar het beheer toevertrouwde van een deel van zijn eigendommen.

Lees ook: Royal Air Maroc smeekt om financiële steun overheid

Maar deze informatie werd destijds ontkend door Cristiano Ronaldo. "We zullen zeker op een dag trouwen. Dat is ook de wens van mijn moeder. Geo is een belangrijk deel van mijn leven en natuurlijk ben ik verliefd op haar. Ze is de moeder van mijn kinderen en de grote liefde van mijn leven", vertelde de Portugees in september 2019 in een interview met Good Morning America.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team