Zoeken

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez: geheim huwelijk in Marokko?

8 maart 2024 - 16:00 - Sport

©

Geruchten over een geheime bruiloft van Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez in Marokko doen de ronde. De Portugese stervoetballer, die nu voor Al-Nassr FC in Saoedi-Arabië speelt, zou zijn jawoord hebben gegeven aan het Spaanse model.

Volgens Velvet Gossip, een Spaans roddelblad, zou Ronaldo in het geheim zijn getrouwd met Georgina Rodriguez in Marokko. Eerder had Ronaldo nog verklaard dat hij niet met Georgina zou kunnen trouwen vanwege zijn moeder, Dolores Aveiro, die in het verleden onenigheid had met Rodriguez.

Lees ook: Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez in geheim getrouwd in Marokko

Volgens Flash, een Portugese krant, reisde Ronaldo wel naar Madeira om zijn testament te wijzigen en bepaalde clausules toe te voegen met betrekking tot Georgina Rodriguez. Ondanks deze toevoeging, blijft zijn moeder de eerste begunstigde in het document. Deze wijziging zou in mei 2019 hebben plaatsgevonden, aldus Erem News.

Een andere bron beweert dat Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez in februari 2019 naar Marokko reisden voor de ontwikkeling van het Pestana CR7 Marrakech hotel, waarna ze het idee kregen om te trouwen. De datum en locatie van de ceremonie zouden echter nog niet vastgelegd zijn.

Lees ook: Georgina Rodriguez’s knipoog aan Marokko (foto’s)

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez wonen samen in Saoedi-Arabië met hun vijf kinderen, waarvan drie uit een eerdere relatie van de Portugese voetballer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team