Zoeken

Concurrentie voor Hakim Ziyech bij Galatasaray

5 september 2023 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech krijgt bij Galatasaray concurrentie van de Franse middenvelder Tanguy Ndombele, die de overstap maakt van Napoli, aan wie hij door Tottenham was uitgeleend.

Galatasaray kondigde maandag de komst aan van twee spelers van Tottenham, Davinson Sanchez en Tanguy Ndombele. Laatstgenoemde is voor één seizoen geleend met een koopoptie van 15 miljoen euro. De 26-jarige Franse middenvelder zal een netto jaarsalaris ontvangen van 3,136 miljoen euro. Hij zal naast Hakim Ziyech spelen en vormt daarmee een serieuze concurrent voor de Atlas Leeuw, die op 16 augustus door de Turkse club werd gecontracteerd.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Galatasaray: financiële details van de transfer

Na een tegenvallende periode bij Chelsea moet de Marokkaanse international zich in Turkije bewijzen om het vertrouwen van de clubleiding en de supporters te winnen. Zijn concurrent, Tanguy Ndombele, werd afgelopen seizoen kampioen van Italië met Napoli.

Lees ook: Galatasaray: waar is Hakim Ziyech?

Davinson Sanchez, de andere speler van Tottenham heeft voor vijf seizoenen, waarvan één optioneel, met Galatasaray getekend voor 9,5 miljoen euro. De Colombiaanse centrale verdediger zal een salaris ontvangen van iets meer dan 3 miljoen euro per jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team