Zoeken

Galatasaray vs Manchester: tegenvaller voor Hakim Ziyech

3 oktober 2023 - 16:00 - Sport

©

Slecht nieuws voor Hakim Ziyech. De Marokkaanse international, die onlangs de overstap maakte van Chelsea naar Galatasaray, staat niet in de opstelling voor de wedstrijd tegen Manchester United van dinsdag.

Sinds zijn aankomst in RAMS Park heeft Hakim Ziyech al indruk gemaakt op de fans van Galatasaray. Hij scoorde een doelpunt en gaf een assist in drie wedstrijden. Een blessure houdt hem echter aan de kant voor de komende wedstrijden van de Turkse club. Galatasaray is zonder hem naar Old Trafford vertrokken, waar ze vanavond Manchester United treffen.

Lees ook: Galatasaray: prachtig doelpunt van Hakim Ziyech (video)

De Marokkaanse international staat niet op de lijst van 19 spelers geselecteerd door coach Okan Buruk: Fernando Muslera, Gunay Guvenc, Angelino, Kaan Ayhan, Abdulkerim Bardakci, Sacha Boey, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Kerem Akturkoglu, Kerem Demirbay, Tanguy Ndombele, Sergio Oliveira, Mateus Tete, Lucas Torreira, Baris Alper Yilmaz, Cedric Bakambu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha.

Lees ook: De grote Hakim Ziyech is terug (video)

Kan de afwezigheid van Hakim Ziyech gezien worden als een kans voor de Mancunians? Naast de voormalige offensieve middenvelder van Chelsea hebben Galatasaray-spelers zoals Davinson Sanchez en Tanguy Ndombele, die deze zomer overkwamen van Tottenham Hotspur, maar ook Wilfried Zaha, Angelino en Lucas Torreira ervaring in de Premier League. Hun teamgenoten Dries Mertens en Mauro Icardi zijn bekend voor hun vele doelpunten in het Europees kampioenschap. Het wordt dus een zeer moeilijke wedstrijd voor de Red Devils.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team