Zoeken

Galatasaray: waar is Hakim Ziyech?

1 september 2023 - 19:00 - Sport

©

Hakim Ziyech werd op 16 augustus gecontracteerd door de Turkse club Galatasaray. De Marokkaanse international werd dezelfde dag aan het publiek gepresenteerd, maar werd sindsdien niet meer gezien.

De communicatie van de meeste voetbalclubs verloopt tegenwoordig via sociale media. Daar worden meestal de spelers en trainingen gepresenteerd en worden ook de lijsten van spelers die voor de komende wedstrijden zijn geselecteerd gepubliceerd.

Het geval van Hakim Ziyech is intrigerend. De Turkse club heeft sinds 16 augustus geen beelden meer gedeeld van de speler op zijn sociale media accounts. Er worden dagelijks veel foto’s geplaatst, vooral van trainingen, maar geen enkele foto van de Marokkaanse international.

Hetzelfde geldt voor de wedstrijden. Sinds zijn presentatie twee weken geleden, is Hakim Ziyech voor geen enkele wedstrijd geselecteerd. Dat is vermoedelijk ook de reden waarom Walid Regragui hem niet heeft opgeroepen voor de komende twee wedstrijden van de Atlas Leeuwen.

"Hakim heeft op 19 augustus bij Galatasaray getekend en kon daardoor niet deelnemen aan de voorbereidende trainingskampen noch de vriendschappelijke wedstrijden van zijn nieuwe club. Het zou verstandiger zijn als hij zich daarop focust. Dit is absoluut geen strafmaatregel. Als hij weer op zijn topniveau komt, zal hij in oktober weer bij ons zijn. Deze beslissing biedt ook kansen aan andere spelers," verklaarde Walid Regragui na de bekendmaking van zijn selectie voor de wedstrijden tegen Liberia en Burkina Faso.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team