Zoeken

Hakimi en Ziyech in Afrikaans team van het jaar

25 december 2021 - 18:20 - Sport

©

De Internationale Federatie voor Voetbalgeschiedenis en Statistiek (IFFHS) heeft donderdag bekendgemaakt dat Hakim Ziyech en Achraf Hakimi tot de elf spelers behoren die zijn geselecteerd voor het Afrikaanse elftal van 2021.

De twee Marokkanen, die vorig jaar goed presteerden, behoren tot de elf Afrikaanse sterren die door de IFFHS zijn geselecteerd voor het All-Africa team van 2021.

Lees ook: Vahid Halilhodzic straft Hakim Ziyech opnieuw

Achraf Hakimi vertrok in juli naar PSG en heeft tot nu toe drie doelpunten gemaakt en drie assists gegeven in de competitie. Hakim Ziyech, die zelden in actie komt voor Chelsea, heeft drie doelpunten en vier assists op zijn naam staan.

Het Afrikaanse dreamteam bestaat verder uit de Senegalezen Sadio Mané (Liverpool), Edouard Mendy (Chelsea), Kalidou Koulibaly (Napoli), Idrissa Gueye (PSG) en de Algerijn Riyad Mahrez (Manchester City).

Lees ook: Achraf Hakimi samen met Messi en Ronaldo genomineerd voor beste voetballer 2021

De Egyptenaar Mohamed Salah (Liverpool), de Ivorianen Franck Kessié (AC Milan) en Sebastien Haller (Ajax Amsterdam) evenals de Malinees Amadou Haidara (Leipzig) maken ook deel uit van de selectie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team