Zoeken

Celstraf voor inrijden op bruiloftsfeest in Essaouira

30 juli 2022 - 21:40 - Marokko

©

Begin februari reed de zoon van de eigenaar van een privé kliniek in Essaouira met zijn auto op een bruiloftsfeest in. Hij pleegde vluchtmisdrijf. Na zijn arrestatie werd hij in eerste aanleg veroordeeld tot een gevangenisstraf.

De rechtbank van eerste aanleg in Safi veroordeelde de "ould lefchouch" (verwend kind) die in februari met zijn auto op een bruiloftsfeest in Essaouira inreed, tot twee jaar gevangenisstraf, meldt het Arabischtalige dagblad Al Akhbar. Hij werd beschuldigd van bezit en verkoop van drugs, belediging van een agent en overschrijding van de maximumsnelheid terwijl hij onder invloed van drugs was.

Lees ook: Man die in Essaouira op bruiloft inreed gearresteerd

Begin juli werd de jongeman, na vijf maanden op de vlucht te zijn geweest, gearresteerd door een patrouille van de nationale veiligheidsdienst DGSN in Marrakech, in samenwerking met de Koninklijke Gendarmerie.

Lees ook: Auto rijdt in op bruidsstoet in Essaouira

De jonge verdachte had verschillende video’s gedeeld waarin hij de spot dreef met de autoriteiten, die hem niet eerder gearresteerd hadden. De video’s vergemakkelijkten het werk van de Brigade ter bestrijding van Criminele Bendes van de Gerechtelijke Politie van Marrakech en de Koninklijke Gendarmerie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team