Zoeken

Dronken richkid veroorzaakt ongeval met Lamborghini en vlucht weg in Tetouan

17 augustus 2022 - 20:40 - Marokko

©

Een "Ould lefchouch" (rijkeluiskind) veroorzaakte een ernstig verkeersongeval op de centrale rotonde van de stad M’diq. Na het ongeval vluchtte hij weg en droeg een derde persoon op om op de plaats van het ongeval te blijven en de verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Het incident vond plaats op de centrale rotonde van de stad M’diq op zaterdagavond. De dronken "lefchouch" reed met hoge snelheid in een Lamborghini en botste tegen een taxi en een andere voertuig. Hij vluchtte terwijl drie mensen gewond raakten, meldt de krant Al Ahdath Al Maghribia. De gewonden werden naar het stedelijk ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Geen straf voor richkid die op trouwstoet in Essaouira inreed

Er zat ook een meisje in het voertuig van de richkid. Zijn vrienden brachten haar weg van de plaats van het ongeval en droegen een derde persoon op ter plaatse te blijven om de formaliteiten van de aangifte en het proces-verbaal van de politie te regelen. Toen hij werd ondervraagd, "bekende deze persoon snel en verklaarde dat hij niet achter het stuur zat van de luxe auto die het ongeval veroorzaakte".

Lees ook: Strenge celstraf voor drie "Ouled Lefchouch" in Casablanca

De valse verdachte is vrijgelaten na een korte arrestatie. Hij blijft onder toezicht van de procureur des Konings van de rechtbank van Tetouan. De politie stelde een onderzoek in naar de eigenaar van het in Rabat geregistreerde voertuig en dagvaardde alle personen die verdacht worden van betrokkenheid bij het ongeval.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team