Zoeken

Celebs deze zomer opnieuw massaal naar Marokko

24 augustus 2023 - 20:00 - Marokko

©

Marokko heeft deze zomer opnieuw de harten van wereldbekende celebrities veroverd. Van Marrakech tot Tanger: het koninkrijk is dé hotspot voor sterren en beroemdheden.

Voetballers Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé en Eduardo Camavinga kozen voor de zonovergoten straten van Marrakech om uit te rusten. Ze waren niet de enigen: basketbalicoon Michael Jordan en tv-magnaat Oprah Winfrey genoten eveneens van de Marokkaanse zon. Terwijl Jordan zich liet betoveren door de Marokkaanse keuken en architectuur, waagde Winfrey zich aan een dansje na het verkennen van de lokale ambachten.

Lees ook: Nachtje in Yves Saint-Laurent suite in Tanger: luxe voor 1300€

De noordelijke stad Tanger is niet alleen populair bij de Franse actrice Arielle Dombasle, maar ook bij de Saudische prinsessen Lalla Hassa en Fahda bint Falah al-Hathleen. Met een residentie van koning Salmane ben Abdelaziz Al Saoud is de stad een favoriete bestemming voor de koninklijke familie. De Spaanse premier Pedro Sánchez en zijn familie bezochten in augustus ook Marrakech en het beroemde Djemaa El Fna-plein, Tetouan en Mdiq, waar Koning Mohammed VI verbleef.

Lees ook: Koning Mohammed VI kiest noorden van Marokko voor vakantie

Marokko’s spirituele hoofdstad Fez verwelkomde het Amerikaanse acteursduo Meagan Good en Jonathan Majors voor een romantisch uitje. En terwijl de pittoreske stad Chefchaouen de inspiratiebron werd voor de Egyptische actrice Injey El Mokaddem, viel voetbalcoach Antonio Conte voor de charmes van Agadir, waar hij samen met zijn gezin een onvergetelijke zomer beleefde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team