Zoeken

Voormalig president Kroatië vol bewondering voor Marrakech

31 januari 2024 - 14:00 - Marokko

©

Kolinda Grabar-Kitarović, voormalig president van Kroatië (2015-2020), heeft haar enthousiasme geuit over haar recente bezoek aan Marrakech.

In een Facebookpost beschreef ze haar ervaring als een "geweldige en vruchtbare start van het nieuwe jaar in het prachtige Marokko." De post bevatte foto’s van haar verblijf in het koninkrijk. Grabar-Kitarović bracht drie weken door in Marrakech, waar ze een mix van intens werk en ontspanning ervoer, en bedankte haar goede vriend Khalil voor zijn gastvrijheid.

Lees ook: De droomvakantie van Oprah Winfrey in Marrakech (video)

Marrakech, een populaire bestemming voor wereldberoemdheden uit verschillende sectoren, trekt regelmatig grote namen aan. Afgelopen zomer bezochten diverse bekende figuren de stad, waaronder de Egyptische voetballer Mohamed Salah van Liverpool FC, die er zijn 31ste verjaardag vierde. Kort daarna brachten PSG-voetballers Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé, samen met Eduardo Camavinga van Real Madrid en Dayot Upamecano van Bayern München, enkele zonnige dagen in de stad door.

Lees ook: Kylian Mbappé op vakantie in Marrakech

Eerder had ook de Amerikaanse basketballegende Michael Jordan een bezoek gebracht aan Marrakech, waar hij zijn bewondering had uitgesprijen voor het Musée des Confluences Dar El Bacha. Zijn landgenote Oprah Winfrey, de beroemde televisie- en filmproducent en presentatrice, genoot ook van twee onvergetelijke vakantiedagen in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team