Zoeken

Bruidegom tijdens trouwfeest gearresteerd in Beni Mellal

27 augustus 2021 - 11:20 - Marokko

©

Een bruidegom die zijn trouwfeest vierde in Beni Mellal is tijdens het feest gearresteerd en in bewaring gesteld. De jongeman bracht de nacht in een politiecel door.

Assabah bericht dat de plaatselijke autoriteiten geen toestemming hadden gegeven voor het trouwfeest vanwege de geldende beperkende maatregelen om de coronapandemie in te dammen. De families besloten om afgelopen donderdag toch een bruiloft te organiseren met tientallen gasten.

Lees ook: Politie maakt einde aan trouwfeest in Agadir en arresteert bruidspaar

De koninklijke gendarmerie kreeg een tip over het feest en stuurde meerdere patrouilles ter plekke. Bij hun aankomst waren de gasten en het jong koppel uitbundig aan het feesten. Het merendeel van de gasten zochten hun toevlucht in het bergachtig en moeilijk bereikbaar gebied.

Het blad stelt dat de bruidegom door de gendarmes werd meegenomen naar het politiebureau. Tijdens zijn verhoor vertelde hij dat hij niet op de hoogte was van het verbod op het organiseren van trouwfeesten. Ook zou hij niet hebben geweten dat de autoriteiten hadden gevraagd om het trouwfeest uit te stellen. Hij werd de volgende dag vrijgelaten na een boete van 1200 dirham te hebben betaald.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team