Zoeken

Koninklijk huwelijk in Marrakech

10 oktober 2021 - 10:40 - Marokko

©

Alfonso Galobart, verre familielid van de Spaanse koninklijke familie, en zijn verloofde, Patrica Fabré, hebben Marrakech gekozen om hun bruiloft te vieren. Ruim 300 gasten uit de hele wereld zijn dit weekend in de rode stad om het trouwfeest bij te wonen.

Het trouwfeest begon zaterdag en duurt drie dagen, tot en met maandag. De bruidegom, Alfonso Galobart, is een neef van de graaf van Barcelona. Hij is de zoon van Jaime Galobart y Satrústegui en Giovanna Marone Cinzano de Borbón, kleindochter van de Spaanse koning Alfonso XIII.

Lees ook: Marokkaanse Lara Croft verloofd met Professor Green

Bronnen dicht bij de organisatie van de bruiloft bevestigden aan Vanitatis de aanwezigheid van ruim 300 gasten waaronder een groot aantal leden van de Spaanse koninklijke familie.

Alfonso en Patricia kozen Marrakech omdat ze "dol zijn op de stad," zeggen dezelfde bronnen. De gasten werden zaterdag in de Marokkaanse stad verwacht. Op zondag wordt een groot openlucht diner georganiseerd in de medina van Marrakech. Daarna zal er tot laat in de nacht worden gefeest.

Lees ook: Marokko leent 100 miljoen dollar voor strijd tegen natuurrampen

Het huwelijksceremonie staat op maandag gepland. Het koppel trouwde officieel afgelopen zomer in Madrid maar had nog geen feest georganiseerd. "Dit weekend is het feest dat ze niet konden houden vanwege de pandemie. Een echt feest, waar we ons allemaal terugzien en een leuke tijd te hebben," aldus dezelfde bronnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team