Zoeken

Politie maakt einde aan trouwfeest in Agadir en arresteert bruidspaar

9 maart 2021 - 17:20 - Marokko

©

Nog een trouwfeest dat eindigt met de arrestatie van het bruidspaar en hun gasten. Deze keer gebeurde het in Agadir, waar de politie een einde heeft gemaakt aan een feest met tientallen gasten in de wijk Sonaba.

Al3omk schrijft dat het hoofd van het 3e arrondissement van Agadir op de hoogte werd gebracht van een trouwfeest dat aan de gang was met een groot aantal gasten.

Vertegenwoordigers van de plaatselijke overheid en de politie begaven zich ter plekke en omsingelden het huis waar het trouwfeest werd gehouden. Alle gasten moesten een boete van 300 dirham betalen alvorens naar huis te mogen terugkeren.

Het bruidspaar werd gearresteerd en aangeklaagd voor het schenden van de noodtoestand vanwege de coronaviruspandemie. Sinds de uitroeping van de noodtoestand is het in het koninkrijk verboden om feesten of andere samenkomsten te organiseren.

In Marokko worden bijna wekelijks invallen georganiseerd tijdens trouwfeesten die worden gehouden ondanks de noodtoestand. Vorige week was dat nog het geval in Rabat, waar het feest werd geanimeerd door Aberrahim Souiri. De zanger werd toen gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team