Zoeken

Amerikaans koppel verruilt dure bruiloft voor honeymoon in Marokko

4 oktober 2021 - 19:54 - Wereld

©

Een jong koppel uit New York dat zijn trouwfeest voorbereidde, heeft op het laatste moment besloten om de dure bruiloft te verruilen voor een onvergetelijke huwelijksreis in Marokko en drie andere landen.

In een video op TikTok genaamd "Luxexperiences", vertelt Yulia Thomas, adviseur in luxereizen, hoe zij en haar verloofde hadden besloten om hun trouwfeest van 15.000 dollar niet te organiseren om een huwelijksreis te kunnen maken naar Marokko en drie andere bestemmingen.

Lees ook: Honeymoon in Marokko zal nog even moeten wachten

"Het is allemaal zo stressvol geworden, duur. Onze families eisten heel verschillende zaken. Ik wilde de gasten niet vermaken en ik hield niet van de trouwjurk", vertelt Yulia in de video.

Negen maanden voor het trouwfeest besloten Yulia en haar verloofde op een ochtend plots om alles te stoppen. Ze trouwden dezelfde dag in de grootste eenvoud. "We belden twee van onze beste vrienden, ik rende naar de winkel en kocht een witte jurk voor 50 dollar en drie uur later trouwden we", zegt de jonge bruid.

Lees ook: Marokko meest romantische bestemming in Afrika en Midden-Oosten

Daarna gebruikte het koppel de 15.000 dollar, die bedoeld waren voor een groot trouwfeest, om vier huwelijksreizen te boeken naar Griekenland, Italië, Hawaï en Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team