Zoeken

Bondscoach Vahid Halilhodzic kwaad op Ziyech?

28 augustus 2021 - 16:20 - Sport

©

Hakim Ziyech werd niet geselecteerd door Vahid Halilhodzic voor de twee komende kwalificatiewedstrijden van de Atlas Leeuwen voor het WK-2022 in Qatar. De bondscoach zou kwaad zijn op de Marokkaanse international.

Assabah bericht dat Ziyech door de Frans-Bosnische coach werd uitgesloten van de twee wedstrijden tegen Soedan en Guinee door een conflict tussen de twee mannen. Ziyech zou een bemiddelingspoging hebben gedaan om de bondscoach ervan te overtuigen Noussair Mazraoui terug in het Marokkaans elftal op te nemen. Deze bemiddeling zou echter slecht zijn gevallen bij Halilhodzic.

Lees ook: Ziyech reageert lachend op niet-selectie Marokkaans elftal

Het blad meent te weten dat de bondscoach namelijk zijn spelers al had gewaarschuwd voor pogingen om zich te mengen in zijn keuzes en beslissingen. Ook schrijft het medium dat de persconferentie die donderdag gepland stond met Halilhodzic, niet vanwege een coronabesmetting van de coach werd geannuleerd, maar omdat hij geen vragen wilde beantwoorden over de afwezigheid van Ziyech in zijn selectie voor de kwalificatiewedstrijden.

Lees ook: Chelsea weigert Hakim Ziyech af te staan voor wedstrijden Marokko

Hakim Ziyech reageerde vrijdag op zijn niet-selectie voor de wedstrijden van de Atlas Leeuwen door een grote lachende smiley op zijn Instagram-account te publiceren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team